SHGM dhe KEMM me denoncim në MPB për përhapje të gjuhës së urrejtjes në faqen e Facebookut të “Kanal5”

Shkup, 18 shtator – Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dhe Këshilli për Etikë në Mediat e Maqedonisë (KEMM) sot do të dorëzojnë denoncim në Departamentin për krime kompjuterike dhe forenzikë digjitale në Ministrinë e Punëve të Brendshme, pas denoncimeve të marra nga kolegët. Konkretisht, bëhet fjalë për një njoftim... The post SHGM dhe KEMM me denoncim në MPB për përhapje të gjuhës së urrejtjes në faqen e Facebookut të “Kanal5” appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 18, 2023 - 23:20
 0  5
SHGM dhe KEMM me denoncim në MPB për përhapje të gjuhës së urrejtjes në faqen e Facebookut të “Kanal5”

Shkup, 18 shtator – Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dhe Këshilli për Etikë në Mediat e Maqedonisë (KEMM) sot do të dorëzojnë denoncim në Departamentin për krime kompjuterike dhe forenzikë digjitale në Ministrinë e Punëve të Brendshme, pas denoncimeve të marra nga kolegët. Konkretisht, bëhet fjalë për një njoftim...

The post SHGM dhe KEMM me denoncim në MPB për përhapje të gjuhës së urrejtjes në faqen e Facebookut të “Kanal5” appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..