Shi e breshër edhe në Podujevë

Fillojnë reshjet e breshërit në Podujevë.

Në rrethinën e Podujevës ka filluar breshëri dhe shi, pas të nxehtit afrikan që kaploi Kosovën, raporton.

Meteo Ballkan ka publikuar video ku shihet breshëri i madh në Popovë dhe Lupç të Epërm.

Kujtojmë që ka disa ditë që Kosova po përballet me të nxehtit afrikan, ndërsa sot është paralajmëruar për stuhi dhe rrufe në qytetet e Kosovës.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey