Shihni nënkalimin unik në Holandë, ku makinat kalojnë poshtë ujit, ndërsa anijet sipër (FOTO)

“Veluwemeer” është një prej nënkalimeve më të jashtëzakonshme të Holandës dhe ndër më të veçantët në botë.

Ky ujëmbajtës është i famshëm, sepse është një urë mbrapsht, ku makinat udhëtojnë poshtë ujit ndërsa anijet sipër.

Ura e hapur në vitin 2020 është e thellë 3 metra dhe kjo u lejon varkave që të kalojnë lehtësisht dhe mjeteve që të kalojnë nën të.

Gjatësia është 25 metra dhe gjerësia 19 metra. Ky projekt unik gjendet në qytetin e Harderwijk.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey