Shiko botërorin në terrenin tënd në EAST GATE MALL

BEFASI, ÇMIME DHE DHURATA PËR TË GJITHË ADHURUESIT E FUTBOLLIT

East Gate Mall me seri aktivitetesh interesante gjatë Kampionatit botëror në futboll – Katar 2022, nga 20.11-18.12.

Për adhuruesit e sportit që bashkon dhe sjell hare, shumë të ftuar nga sporti, shumë gola dhe shumë befasi dhe dhurata interesante. Radioja Sportive 90.30 FM do të ndjekë dhe komentojë drejtpërdrejt në East Gate. Datat e transmetimit të drejtpërdrejtë, si dhe informacionet për dhuratat janë në këtë link: https://eastgatemall.mk/sq/event/gledaj-svetsko/

Ejani së bashku me më të afërmit tuaj dhe shijoni shikimin e ndeshjeve të futbollit dhe deri më 2 dhjetor, çdo ditë do të mundeni të ndiqni nga një ndeshje në ditë.

Shikoni listën e ndeshjeve dhe organizoni ardhjen tuaj në East Gate Mall: https://eastgatemall.mk/sq/event/gledaj-svetsko/

BEFASI, ÇMIME DHE DHURATA PËR TË GJITHË ADHURUESIT E FUTBOLLIT

East Gate Mall me seri aktivitetesh interesante gjatë Kampionatit botëror në futboll – Katar 2022, nga 20.11-18.12.

Për adhuruesit e sportit që bashkon dhe sjell hare, shumë të ftuar nga sporti, shumë gola dhe shumë befasi dhe dhurata interesante. Radioja Sportive 90.30 FM do të ndjekë dhe komentojë drejtpërdrejt në East Gate. Datat e transmetimit të drejtpërdrejtë, si dhe informacionet për dhuratat janë në këtë link: https://eastgatemall.mk/sq/event/gledaj-svetsko/

Ejani së bashku me më të afërmit tuaj dhe shijoni shikimin e ndeshjeve të futbollit dhe deri më 2 dhjetor, çdo ditë do të mundeni të ndiqni nga një ndeshje në ditë.

Shikoni listën e ndeshjeve dhe organizoni ardhjen tuaj në East Gate Mall: https://eastgatemall.mk/sq/event/gledaj-svetsko/

Loading...