Shkup: MPB vazhdon me gjobitjen e shkelësve të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme informon se dje (15.09.2021) kanë vazhduar me kontrollet e intensifikuara në trafik.

Nga MPB thonë se gjithsej kanë shqiptuar 231 gjoba në territorin e qytetit të Shkupit, duke përfshirë 66 sanksione për vozitje më të madhe se shpejtësia e lejuar, 13 për vozitje pa patentë shoferi, tetë për vozitje nën ndikimin e alkoolit, gjashtë për teknikisht të dëmtuar dhe të paregjistruar automjeteve.

“19 masa u vendosën për përdorimin e një telefoni celular, nëntë për mos përdorimin e rripit të sigurimit, 13 vepra penale të kryera nga motoçiklistët, shtatë për parakalim të paligjshëm dhe shmangie, 58 për parkim të paligjshëm”.

Veprimet e intensifikuara kontrollet e trafikut vazhdojnë. U bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat komunikacionit në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojnë në rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey