Shoqata “Justice” fillon me projekte për zhvillimin e demokracisë në vend

Të shtunen ne Hotel “Double Tree Hilton” ne Shkup, u mbajte konference me teme “ Ndryshimet ne kodin zgjedhor ne Republiken e Maqedonise se Veriut” e organizuar nga shoqata jo-qeveritare JUSTICE, shoqate e cila sot per here te pare beri edhe promovimin e saj dhe daljen ne skene, synime te kesaj shoqate jane sic thekosi nje nder themeluesit e saj jane: kontributi per democraci, sundim te se drejtes, dhe sistemi juridik.

Ne konference ishin te pranishem deputete te seciles parti politike ne Maqedoni, nenkryetarja e komisionit shteteror zgjedhor si dhe dy antare nga komisioni qendror zgjedhor nga Kosova, po ashtu kishte te pranishem edhe perfaqsuses edhe nga sektori civil, nga shoqata per mbrojten e te drejtave te personave me aftesi te kufizuara Inkluziva.

Secili nga te pranishmit pos tjerash dha edhe komplimente per konferencen dhe perkrahje per shoqaten e sapo dale ne skene.(INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey