Shpallje për punë në Gjermani, vlen vetëm për qytetarët e Maqedonisë

SHPALLJE PËR PUNË NË GJERMANI, *Shërbimi kryhet pa asnjë lloj interesi

Kërkohen punëtor për mirëmbajtjen e hekurudhave.
Të gjithë ata që kanë një termin këtë vit në ambasadën Gjermane dhe ju mungon një kontratë pune, kontaktoni nëpërmjet Whatsapp ose Viber: 00491728215127

Kushtet:

Gjuha gjermane dhe patent shofer kategoria B. [* .]

*Shpallja vlen vetëm për qytetarët e Maqedonisë.

The post Shpallje për punë në Gjermani, vlen vetëm për qytetarët e Maqedonisë appeared first on ShqipMedia.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey