Shtatë arsye pse zgjoheni në mëngjes me dhimbje koke

Edhe nëse ndihemi të lodhur dhe të rraskapitur para se të flemë, shumica prej nesh shkojnë për të fjetur duke e ditur se do të jemi të pushuar dhe plot energji deri në mëngjes. Megjithatë, jo të gjithë janë kaq me fat. Sipas hulumtimeve, një në 13 persona e pret...

Nëntor 13, 2023 - 09:30
 0  6
Shtatë arsye pse zgjoheni në mëngjes me dhimbje koke
Edhe nëse ndihemi të lodhur dhe të rraskapitur para se të flemë, shumica prej nesh shkojnë për të fjetur duke e ditur se do të jemi të pushuar dhe plot energji deri në mëngjes. Megjithatë, jo të gjithë janë kaq me fat. Sipas hulumtimeve, një në 13 persona e pret...