Shtohen fluturimet ditore në Evropë pas rritjes së numrit të personave të vaksinuar

Pas rritjes së numrit të personave të vaksinuar kundër COVID-19, shtohen fluturimet ditore në Evropë.

Fluturimet ditore janë shtuar në Evropë më shumë, pasi janë rritur më shumë numrat e vaksinimeve.

Kjo u bë e ditur nga raporti i fluturimeve që është përgatitur nga Organizata Evropiane për Sigurinë e Fluturimit Ajror (EUROCONTROL).

Sipas të dhënave të fluturimeve të javës së kaluar, numri i fluturimeve ditore në Spanjë u rrit për 32 për qind me 2,182 fluturime, në Itali për 39 për qind me 1,651 fluturime , shkruan NTV.

Ndërsa, Greqia kishte 833 fluturime me një rritje prej 49 për qind dhe Gjermania 2,518 fluturime me një rritje prej 19 për qind.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey