Shtoni një përbërës në kafe për përmirësimin e kujtesës, vigjilencës dhe ndjenjën e mirëqenies

Nuk mund ta imagjinoni ditën tuaj pa disa filxhanë kafe dhe sipas ekspertëve duhet t’i shtoni një përbërës. Gastroenterologu Will Bulsiewicz sugjeron të shtoni kanellë në pijen tuaj të preferuar. Përkatësisht, konsumimi i rregullt i kanellës mund ta përmirësojë kujtesën, ta forcojë vigjilencën mendore dhe ndjenjën e mirëqenies. Me fjalë... The post Shtoni një përbërës në kafe për përmirësimin e kujtesës, vigjilencës dhe ndjenjën e mirëqenies appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 15, 2023 - 03:20
 0  7
Shtoni një përbërës në kafe për përmirësimin e kujtesës, vigjilencës dhe ndjenjën e mirëqenies

Nuk mund ta imagjinoni ditën tuaj pa disa filxhanë kafe dhe sipas ekspertëve duhet t’i shtoni një përbërës. Gastroenterologu Will Bulsiewicz sugjeron të shtoni kanellë në pijen tuaj të preferuar. Përkatësisht, konsumimi i rregullt i kanellës mund ta përmirësojë kujtesën, ta forcojë vigjilencën mendore dhe ndjenjën e mirëqenies. Me fjalë...

The post Shtoni një përbërës në kafe për përmirësimin e kujtesës, vigjilencës dhe ndjenjën e mirëqenies appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..