Shtrenjtohet për gjysmë denari benzina, çmimi i dizelit mbetet i njëjtë

Çmimet me pakicë të benzinës nga mesnata shtrenjtohen për gjysmë denari, kështu vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë. Ndërkohë që çmimi i dizelit mbetët i njëjtë. Çmimi i ri i Euro Super BS 95 do të jetë 71.5 denarë për litër, Euro Super BS-98 do të shitet për 73.5 denarë për litër, ndërkohë që Euro Dizeli edhe më tej do të vazhdoj të shitët për 63 denarë për litër. Ky vendim i KRRE-së, gjegjësisht këto çmime të derivateve të naftës do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të vlejnë deri të hënën e ardhshme.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey