Shtypni këto dy pika dhe do t’ju pushojë dhimbja e kokës për 60 sekonda

Sa shpesh ju dhemb koka? Fatmirësisht ka shumë opsione trajtimi në dispozicion për të ndihmuar në menaxhimin e dhimbjes. E gjitha që duhet të bëni është që me gishta të shtypni këto dy pika dhe t’i mbani rreth një minute. Dhembja e kokës, fatkeqësisht, është dukuri e përditshme e kohës... The post Shtypni këto dy pika dhe do t’ju pushojë dhimbja e kokës për 60 sekonda appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 15, 2023 - 11:20
 0  6
Shtypni këto dy pika dhe do t’ju pushojë dhimbja e kokës për 60 sekonda

Sa shpesh ju dhemb koka? Fatmirësisht ka shumë opsione trajtimi në dispozicion për të ndihmuar në menaxhimin e dhimbjes. E gjitha që duhet të bëni është që me gishta të shtypni këto dy pika dhe t’i mbani rreth një minute. Dhembja e kokës, fatkeqësisht, është dukuri e përditshme e kohës...

The post Shtypni këto dy pika dhe do t’ju pushojë dhimbja e kokës për 60 sekonda appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..