Si mund të udhëtohet në Bullgari, Greqi, Slloveni apo Gjermani?

Si mund të udhëtohet dhe akomodohet në Bullgari, Greqi, Slloveni dhe Gjermani.

Në Bullgari mund të udhëtohet dhe kalohet vetëm përmes Dellçevës dhe kufirit në Deve Bair. Përveç PCR testit negativ, bëhet pranimi i të gjitha llojeve të vaksinave. Njëjtë është hyrja edhe për në Greqi, por vetëm në kufirin në Evzoni

Në shtetin e Sllovenisë mund të udhëtohet me vaksinim dhe me PCR test negativ nga vendet anëtare të BE-së dhe shengen zonës, ndërsa në Gjermani mund të kalohet me PCR test negativ dhe vaksinim nga gjitha llojet përceç Sputnik dhe Sinofarm, të cilat janë të papranueshme për shtetin gjerman.

Informacionet vijnë nga ambasadat e shteteve përkatëse si dhe institucionet relevante.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey