Si ndikojnë farat e shalqirit në shëndetin tonë

Shalqiri është një ushqim i preferuar, veçanërisht në verë, kur temperaturat janë të larta Nëse e kini zakon ta blini shpesh, duhet të keni parasysh se farat që shumë i heqin dhe i hedhin, janë gjithashtu shumë të shëndetshme. Në mënyrë që të përdoren të gjitha vetitë shëruese, farat e...

Nëntor 17, 2023 - 09:30
 0  9
Si ndikojnë farat e shalqirit në shëndetin tonë
Shalqiri është një ushqim i preferuar, veçanërisht në verë, kur temperaturat janë të larta Nëse e kini zakon ta blini shpesh, duhet të keni parasysh se farat që shumë i heqin dhe i hedhin, janë gjithashtu shumë të shëndetshme. Në mënyrë që të përdoren të gjitha vetitë shëruese, farat e...