Si në kohën e rinisë, Remzia me Halilin shfaqen rrugëve të Evropës

Remzia dhe Halili shumë herë shihen si ndër çiftet më të dalluar në mediet rozë.

Dyshja në shumë aspekte kalojnë në lajm, ku gjithmonë marrin vëmendje duke shprehur dashurinë që kanë për njëri tjetrin.

Edhe në këtë imazh, dorë për dore së bashku ata shkrepin imazhin më të mirë si në kohën e rinisë.

Ja sa bukur duken?

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey