S’ka oktapod, deputetët në Maqedoni detyrohen të hanë brinjë dhe biftekë

S’ka oktapod, deputetët në Maqedoni detyrohen të hanë brinjë dhe biftekë

Kryeministri ka ndaluar ngrënien e ushqimeve të detit në restorantet dhe bufetë shtetërore. Por, ai nuk ka përmendur asgjë për mishin e derrit dhe viçit.

Qytetarët në rrjetet sociale “qajnë” për fatin e hidhur të zyrtarëve, të cilët tashmë për pak para do të duhet të hanë brinjë e biftekë. Sipas tyre kjo mund të ndikojnë në rritjen e kolesterolit dhe përkeqësimin e shëndetit, shkruan Rel, përcjell agjencia e lajmeve INA.

S’ka oktapod, deputetët në Maqedoni detyrohen të hanë brinjë dhe biftekë

Kryeministri ka ndaluar ngrënien e ushqimeve të detit në restorantet dhe bufetë shtetërore. Por, ai nuk ka përmendur asgjë për mishin e derrit dhe viçit.

Qytetarët në rrjetet sociale “qajnë” për fatin e hidhur të zyrtarëve, të cilët tashmë për pak para do të duhet të hanë brinjë e biftekë. Sipas tyre kjo mund të ndikojnë në rritjen e kolesterolit dhe përkeqësimin e shëndetit, shkruan Rel, përcjell agjencia e lajmeve INA.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey