SKANDAL: Vëllau i Sulejman Rexhepit me shokë shajnë Adem Jasharin dhe dëgjojnë këngë sërbisht – VIDEO

Vëllau i reisit Sulejman Rexhepit, Qani Rexhepi e shanë rëndë Adem Jasharin dhe thotë se kush i ka thënë atij të vdesë për Kosovë.

Videon e publikon gazetari Zoran Bozhinovski rrugës duke shkuar për të marrë mirënjohje nga OVL UCK e Kosovës, kënaqen me muzikë sërbisht në veturë dhe e shajnë e fyejnë rëndë Adem Jasharin, duke thënë se kush i ka thënë aty me vdekë për Kosovë. Në video janë, Qani Rexhepi vëllau i Mulla Sulës dhe njëherit edhe shef i medresës, Kadri Krasniqi i punësuar në medresenë Isa Beu, Bekim Dibrani dhe Fevzi Jakupi.

The post SKANDAL: Vëllau i Sulejman Rexhepit me shokë shajnë Adem Jasharin dhe dëgjojnë këngë sërbisht – VIDEO appeared first on ShqipMedia.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey