Sllupçan – Sot zbulohet pllaka përkujtimore për dëshmorët e shekullit 20

Sot pas namazit të Xhumasë (në ora 14) do të mbahet manifestimi i zbulimit të pllakës memoriale të ngritur për nderë të dëshmorëve të Sllupçanit të rënë gjatë shekullit 20.
“Të nderuar qytetarë të Sllupçanit, të Komunës së Likovës dhe vendeve tjera, ju lajmërojmë se nesër (3. qershor 2022) pas namazit të Xhumasë (në ora 14) do të mbahet manifestimi i zbulimit të pllakës memoriale të ngritur për nderë të dëshmorëve të Sllupçanit të rënë gjatë shekullit 20. Prania juaj do ta begatoj këtë manifestim”, thuhet në ftesën e Këshillit organizativ – Sllupçan.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey