Sot në ora 13:00 arrijnë dozat e tjera të vaksinave

Sot në orën 13.00 para Institutit për Mjekësi Transfuziologjike në kuadër të Qendrës Klinike “Nënë Tereza”, Kryeministri Zoran Zaev I shoqëruar nga Ministri I Shëndetësisë do të mbajnë një konferencë për media me rastin e arritjes së dërgesës së re të vaksinave.
Nuk jepen detaje, se për cfarë lloje të vaksinave dhe për sasinë e tyre. /KlanMacedonia

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey