Sot pa rrymë pjesë të pesë komunave të Shkupit

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin shpërndarës, pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e konsumatorët nga komunat Kisella Vodë, Karposh, Gazi Babë, Çair dhe Qendër, njofton Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave (QKMK) – Shkup, përcjell INA.

Në periudhën prej orës 08:00 deri në ora 12:00, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët nga rruga “Gjorgi Dinkata”, Komuna Kisela Voda, nga ora 09:00 deri në 13:00 nga rruga “Hashka”, Komuna Karposh. Nga ora 09:00 deri në 15:30 konsumatorët nga fshatrat Bulaçan, Creshevë, Viniçe dhe Stracinci, Komuna Gazi Babë.

Në periudhën prej orës 09:30 deri në ora 11:30, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët nga rruga “Blagoja Paroviq” dhe “Ronald Regan”, si dhe kopshti “Snezana”, Komuna e Çairit, ndërsa nga ora 12:00 deri në Në ora 15:00 nga rruga “Zagrebska”, Komuna Qendër, njoftoi QRKUK – Shkup.(INA)

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin shpërndarës, pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e konsumatorët nga komunat Kisella Vodë, Karposh, Gazi Babë, Çair dhe Qendër, njofton Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave (QKMK) – Shkup, përcjell INA.

Në periudhën prej orës 08:00 deri në ora 12:00, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët nga rruga “Gjorgi Dinkata”, Komuna Kisela Voda, nga ora 09:00 deri në 13:00 nga rruga “Hashka”, Komuna Karposh. Nga ora 09:00 deri në 15:30 konsumatorët nga fshatrat Bulaçan, Creshevë, Viniçe dhe Stracinci, Komuna Gazi Babë.

Në periudhën prej orës 09:30 deri në ora 11:30, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët nga rruga “Blagoja Paroviq” dhe “Ronald Regan”, si dhe kopshti “Snezana”, Komuna e Çairit, ndërsa nga ora 12:00 deri në Në ora 15:00 nga rruga “Zagrebska”, Komuna Qendër, njoftoi QRKUK – Shkup.(INA)

Loading...