Sot shpallet aktgjykimi për rastin “Toplik”

Në Gjykatën Themelore Penale – Shkup sot do të shpallet aktgjykimi për rastin “Toplik”, në të cilin i akuzuari i parë është ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski.

Për rastin në fjalë akuzohen edhe pesë persona të tjerë nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve, të cilët ishin anëtarë të Komisionit për Tender Publik, edhe ata akuzohen për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey