Sot zhvilllohen katër seanca të komisioneve kuvendore

Në Kuvend sot seancë do të mbajnë Komisionet për punë dhe politikë sociale, mbikëqyrje të punës së Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Agjencisë për Zbulim si dhe komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Bashkësive, dhe Komisioni për Çështje Ekonomike.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey