Spasovski: Migrimi nuk është problem ekskluzivisht kombëtar, ai duhet të trajtohet në nivel të BE-së

Shkup, 19 shtator – Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot mori pjesë në panel diskutimitn në kuadër të Shkollës Ndërkombëtare të Migracionit me titull “Aspektet humanitare të flukseve të përziera të migrimit”, të organizuar nga Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe mbahet në Qendrën arsimore... The post Spasovski: Migrimi nuk është problem ekskluzivisht kombëtar, ai duhet të trajtohet në nivel të BE-së appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 16:40
 0  5
Spasovski: Migrimi nuk është problem ekskluzivisht kombëtar, ai duhet të trajtohet në nivel të BE-së

Shkup, 19 shtator – Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot mori pjesë në panel diskutimitn në kuadër të Shkollës Ndërkombëtare të Migracionit me titull “Aspektet humanitare të flukseve të përziera të migrimit”, të organizuar nga Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe mbahet në Qendrën arsimore...

The post Spasovski: Migrimi nuk është problem ekskluzivisht kombëtar, ai duhet të trajtohet në nivel të BE-së appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..