Spasovski: Situata e sigurisë në vend stabile

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski thotë se, situata e sigurisë në vend është stabile.

Sipas tij, siguria është një sfidë serioze për shkak të zhvillimeve me invazionin e Rusisë ndaj Ukrainësm por shërbimet e sigurisë në vend punojnë me kapacitet të plotë në drejtim të mbrojtjes së integritetit territorial të Republikës së ok së Veriut.

“Rëndësinë e këtij anëtarësimi në NATO mund ta shohim tani, në momentet kur kemi një konflikt kaq serioz. Kështu që të gjitha zhvillimet në atë plan duhet të na mbajnë zgjuar, si shërbime sigurie, përndryshe, këtu nuk kemi indikacione për shqetësim dhe në lidhje me migrantët praktikisht nuk kemi rritje të numrit të tentativave të paligjshme në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar”, tha ai.

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski thotë se, situata e sigurisë në vend është stabile.

Sipas tij, siguria është një sfidë serioze për shkak të zhvillimeve me invazionin e Rusisë ndaj Ukrainësm por shërbimet e sigurisë në vend punojnë me kapacitet të plotë në drejtim të mbrojtjes së integritetit territorial të Republikës së ok së Veriut.

“Rëndësinë e këtij anëtarësimi në NATO mund ta shohim tani, në momentet kur kemi një konflikt kaq serioz. Kështu që të gjitha zhvillimet në atë plan duhet të na mbajnë zgjuar, si shërbime sigurie, përndryshe, këtu nuk kemi indikacione për shqetësim dhe në lidhje me migrantët praktikisht nuk kemi rritje të numrit të tentativave të paligjshme në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar”, tha ai.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey