SPB me apel për qytetarët: mos i lini makinat ndezur, ose çelësat brenda makinave

Nga SPB Tetovë thonë se disa pronarë të automjeteve motorike, gjegjësisht shoferëve në rajonin e Pollogut shpesh i lënë automjetet e tyre të shkyçura ose me çelësat në bravë dhe në këtë mënyrë, ndër të tjera, automjetet bëhen “pre” shumë tërheqëse për hajdutët, të cilët zakonisht i marrin shpejt dhe largohen nga vendi.

“Kjo, posaçërisht nëse automjetet lihen në rrugë të pandriçuara, anësore dhe jo të frekuentuara dhe për shkak të të cilave Sektori për Punë të Brendshme Tetovë, përsëri u bën apel pronarëve të tyre që t’i mbyllin dhe mos t’i lënë çelësat në kyç.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey