Tag Archives: sallate

Beyonce dhe Jay Z mbushin sallatë me bileta falas

Ata bashkuan forcat për turneun në On The Run II. Por Beyonce dhe Jay Z janë goditur nga pretendimet se kanë dhënë bileta falas për të mbushur mijëra vende në turneun e tyre. Tifozët e muzikës në koncertin e tyre në Glasgoë raportua se atyre u ishin dhënë bileta falas për shfaqjen për shkak të […]

Read More »