Tahiri -Kurtit: Gjithnjë ke adresuar vetëm të zezën

Besnik Tahiri i AAK-së i thotë Kurtit se gjithnjë ke adresuar vetëm të zezën.

Besnik Tahiri, deputet nga AAK ka thënë se partia e tij e merr përgjegjësinë e opozitarizmit.

Ai tha se do ta ballafaqojnë qeverinë Kurti me çështjet që i ka adresuar gjatë të qenit në opozitë.

“Logjika e z.Kurtit ka qenë çdo herë kritika, kurrë alternativa, gjithnjë e ka adresuar vetëm të zezën”, tha Tahiri.

Ai më tej tha se Republika e Kosovës nuk do të bëhet shtet parti.

“Ky shtet e ka një histori, të lirisë dhe shtet ndërtimit. Ky shtet nuk do të bëhet shtet parti, jeni fitues, veproni me dinjitet”, tha ai.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey