Taravari: Deputetë të BDI-së kanë dashur ta rrëzojnë këtë Qeveri

Çdo opozit, çdokund në botë tenton ta rrëzoj Qeverinë, kjo është puna e opozitës. Puna e opozitës nuk është të rrijë të shohë dhe të mos kritikojë, tha Arben Taravari nga ASh në edicionin veror Click21.

“Ka pasur edhe deputet të BDI-së të cilët kanë qenë të interesuar ta rrëzojnë qeverinë, edhe sot ka . Ka patur deputet të BDI-së të cilët kanë qenë të interesuar dhe në moment të fundit janë larguar”, u shpreh Taravari.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey