Taravari edhe zyrtarisht kryetar i Aleancës për Shqiptarët deri në kongresin e partisë

Arben Taravari gjatë Kuvendit Qendror të ASH-së që po zhvillohet sot në Shkup, është zgjedhur Ushtrues Detyre i kësaj partie deri në kongresin e ardhshëm. Kuvendi i ASH-së është në zhvillim e sipër dhe po diskutohet për pikat e tjera të rendit të ditës.

Arben Taravari gjatë Kuvendit Qendror të ASH-së që po zhvillohet sot në Shkup, është zgjedhur Ushtrues Detyre i kësaj partie deri në kongresin e ardhshëm. Kuvendi i ASH-së është në zhvillim e sipër dhe po diskutohet për pikat e tjera të rendit të ditës.

Loading...