Taravari: Këshilla për prevenim nga Corona virusi, në gjuhën shqipe (Foto)

Ish ministri i shëndetësisë, Arben Taravari i del në ndihmë ministrisë përkatëse që këshillat për prevenim nga Corona virusi, në gjuhën shqipe t’i vendos në ueb faqen e saj, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë i tij:

Këshilla për prevenim nga Corona virusi, në gjuhën shqipe.

Uroj që Ministria e shëndetsisë, këtë që e përktheu dhe e pregaditi Aleanca për shqiptarët të vendos në ueb faqen e saj…

Testohet vaksina potenciale kundër koronavirusit

Testohet vaksina potenciale kundër koronavirusit

Testohet vaksina potenciale kundër koronavirusit

Testohet vaksina potenciale kundër koronavirusit

Testohet vaksina potenciale kundër koronavirusit

Testohet vaksina potenciale kundër koronavirusit

Testohet vaksina potenciale kundër koronavirusit

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey