Taravari: Kurti ka autoritet të pakontestueshëm në Maqedoni të Veriut

Shkup, 20 shkurt – Në një intervistë, që do të transmetohet në “Intreaktiv” të KTV-së, kryetari i Gostivarit, Arben Taravari dhe njëherit edhe kandidat presidencial nga opozita shqiptare në Maqedoninë e Veriut ka folur më shumë për përplasjen me Ziadin Selën dhe betejën për kreun e Aleancës për Shqiptarët si dhe...

shkurt 21, 2024 - 02:00
 0  3
Taravari: Kurti ka autoritet të pakontestueshëm në Maqedoni të Veriut
Shkup, 20 shkurt – Në një intervistë, që do të transmetohet në “Intreaktiv” të KTV-së, kryetari i Gostivarit, Arben Taravari dhe njëherit edhe kandidat presidencial nga opozita shqiptare në Maqedoninë e Veriut ka folur më shumë për përplasjen me Ziadin Selën dhe betejën për kreun e Aleancës për Shqiptarët si dhe...