Taravari në “Rruga drejt”: Do të shoh nëse kam mbështetjen e partisë për kryetar

Në Aleancën për Shqiptarët do të fillojë debati i brendshëm për konsolidimin e strukturave dhe kandidatët e mundshëm për kryetar të ri të partisë.

Në emisionin “Rruga Drejt” që transmetohet sonte në orën 21:55 ushtruesi i detyrës kryetar i ASH-së Arben Taravari tha se do të shikojë nëse ka mbështetjen e strukturave për tu kandiduar si kryetar. Ai foli edhe për bashkëpunimin e mundshëm me partitë e tjera shqiptare para zgjedhjeve të ardhshme parlamentare./Alsat.mk

Në Aleancën për Shqiptarët do të fillojë debati i brendshëm për konsolidimin e strukturave dhe kandidatët e mundshëm për kryetar të ri të partisë.

Në emisionin “Rruga Drejt” që transmetohet sonte në orën 21:55 ushtruesi i detyrës kryetar i ASH-së Arben Taravari tha se do të shikojë nëse ka mbështetjen e strukturave për tu kandiduar si kryetar. Ai foli edhe për bashkëpunimin e mundshëm me partitë e tjera shqiptare para zgjedhjeve të ardhshme parlamentare./Alsat.mk

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey