Të gjitha biletat e shitura, UNUM Festival mbyll dyert

UNUM Festival mbyll dyert me të gjitha biletat e shitura.

UNUM Festival është rikthyer fuqishëm me edicionin e tretë në plazhin e bukur të Rërës së Hedhur në Shëngjin nga datat 1 deri 6 qershor.

Ky festival madhështor arriti të grumbullojë 18 mijë pjesëmarrës nga e gjithë bota duke krijuar një atmosferë impozante ne festival.

Kapaciteti në plazhin e “Rërës së Hedhur” nuk lejon mundësi për më shumë vizitorë dhe siç shihet në njoftimet zyrtare në rrjetet e tyre sociale, bëhet e ditur se ata janë në kërkim të një lokacioni të ri.

UNUM Festival po vazhdon duke ofruar muzikë 24 orë për 6 ditë në skenat e përgatitura në plazh dhe në mes të pishave.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey