Të gjithë me sytë nga Ivanka, e bija e Trump i “verbon” të gjithë në Marok (Fotot)

Sharing is caring!

Vajza e presidentit Trump prej disa ditës ndodhet në Marokut.Në vizitën e saj Ivanka Trump u mirëprit nga Princesha Lalla Meryem dhe ministri i Jashtëm i Marokut në aeroportin e kryeqytetit në Rabat.

Këshilltarja e Shtëpisë së Bardhë, Ivanka Trump, ndodhet në Marok për të promovuar fuqizimin ekonomik të grave në vendin e Afrikës Veriore. Gjatë vizitës tre ditore, Ivanka Trump promovoi nismën e qeverisë amerikane për zhvillimin dhe prosperitetin global të grave.

Me një buzëqeshje rrëzëlluese, nëna e tre fëmijëve i la të gjithë pa fjalë me bukurinë dhe thjeshtësinë e saj. Eleganca dhe Bukuria e Ivanka Trump i la që të gjithë pa “fjalë”.

Sharing is caring!

Loading...
shares