Të sillnin pak kulturë gjermane e zvicerane të sillet çdo verë në qytetin ton

Arta Toçi

Është në natyrën e njeriut që të marrë diçka nga rrethi ku jeton. Kështu, do të ishte dashur që pak kulturë gjermane e zvicerane të sillet çdo verë në qytetin tonë.

Në vend të saj, çdo verë ne kemi zhurmë, gara me vetura, ulurimë, të folme me zë të lartë, mungesë kulture elementare, mungesë edukate, e shumë mungesa tjera që vinë me shpërthim emocional atëherë kur e din se s’pason dënimi!

Na kanë lënë pa tekst dhe me shumë keqardhje për ata. Vera do kalojë disi, qoftë edhe me dritare mbyllur, por në pushimet e ardhshme ata do vinë edhe më keq, ashtu siç ndodh vit pas viti.

Sa keq për ata që definitivisht e kanë humbur hapin me kohën!

*postim në facebook

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey