Teksa po udhëtonte në avion, Kida surprizohet nga dy pasagjerë të huaj

Kida është njëra nga këngëtaret më të dashura për publikun.

Këngët e saj kanë arritur suksese të mëdha.Së fundi, Kida po udhëtonte me avion, teksa pranoi një surprizë nga dy pasagjerë të huaj.

Ata i kanë dërguar një letër duke i shprehur vlerësimin për të dhe për muzikën e saj.

Këngëtarja ka postuar një foto të letrës në ‘Instastory’ shoqëruar me zemra dhe emoji mirënjohjeje.

“Kida, ne e duam muzikën tënde! Është një kënaqësi të të kemi ty në këtë fluturim. Dashuri! Xenis dhe Salih.”, shkruhet në letër.

Kida është njëra nga këngëtaret më të dashura për publikun.

Këngët e saj kanë arritur suksese të mëdha.Së fundi, Kida po udhëtonte me avion, teksa pranoi një surprizë nga dy pasagjerë të huaj.

Ata i kanë dërguar një letër duke i shprehur vlerësimin për të dhe për muzikën e saj.

Këngëtarja ka postuar një foto të letrës në ‘Instastory’ shoqëruar me zemra dhe emoji mirënjohjeje.

“Kida, ne e duam muzikën tënde! Është një kënaqësi të të kemi ty në këtë fluturim. Dashuri! Xenis dhe Salih.”, shkruhet në letër.

Loading...