Tentativë për ryshfet në “Bllacë”, arrestohet 56-vjeçari

Gajtë ditës së sotme në vendkalimin kufitar “Bllacë” është një shtetas i Kosovës është arrestuar për ryshfet, përcjell TV21. Në dalje nga Maqedonia e Veriut, tek automjeti i tipit “VW”, që po e drejtonte 56-vjeçari S.J. janë gjetur mallra për të cilat nuk ka pasur dokumentacion.

“Paraprakisht, ai i ka ofruar zyrtarit të policisë qerasje, duke i vendosur para në pasaportën e tij kosovare. Pas kësaj S.J. është ndaluar dhe pas dokumentimit të rastit nga Departamenti për Krime Ndërkufitare dhe Migrim në Qendrën Rajonale për Çështje Kufitare-Veri, ndaj tij do të ngrihet kallëzim përkatës”, thonë nga MPB.tv21

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey