Tërmeti/ Arrestohen 16 ndërtues dhe zyrtarë, një në kërkim (EMRAT)

Sharing is caring!

Rreth tre javë pas tërmetit tragjik që u mori jetën 51 personave, policia ka nisur arrestimet e personave përgjegjës. Mësohet se deri tani janë arrestuar 16 persona, ndërkohë që janë lëshuar 17 urdhra arresti.

Ndërkohë, vijon aksioni për arrestimin e personave të tjerë.

Paraprakisht deklarohet se janë ndaluar

Ahmet Doda, drejtori i Shtëpisë së Pushimit të MB

Kujtim Hasa, nëndrejtori i Shtëpisë së Pushimit

Arben Isaku, nëndrejtor i Kadastrës dhe ish drejtor i ALUIZNI-t

Arben Qato, kolaudator dhe pronar i ”Palma”

Dëshira Qato, bashkëpronare te ‘Palma” dhe ish drejtuese e urbanistikës në bashkinë Kavajë

Artur Terziu, pronar i Baron’s i cili ka prishur kolonat te pallati i para viteve ’90 te lagjja 6 ku humbën jetën 2 gra,

Aldo Dekavelli, zyrtar në Kadastër

Flamur Gjuzi, ish drejtor i ALUZNI-t nuk është kapur ende.

Sharing is caring!

Loading...
shares