Tetovë/12 shoferëve u konfisohen patent shoferët

Policia e Tetovës gjatë një kontrollit i ka konfiskuar lejet e drejtimit 12 shoferëve të cilët kanë rezultuar në gjendje të dehur.

Kontrolli është kryer mbrëmë nga ora 22:00 deri në orën 04:00.

“Nga ana e zyrtarëve policorë të RSV Tetovë më 10/11 shtator, nga ora 22:00 deri në ora 04:00, është kryer aksion-kontroll i drejtuesve të mjeteve, nëse dhe sa prej tyre drejtojnë automjete nën ndikimin e alkoolit. Gjatë kontrollit janë zbuluar dhe sanksionuar ligjërisht 12 shoferë, shtatë prej tyre në zonën e Tetovës dhe pesë në atë të Gostivarit. Të gjithë kundërvajtësit janë përjashtuar nga komunikacioni, përkohësisht iu është hequr patentë shoferi dhe janë përgatitur parashtresat e parapara me ligj”, njofton Marjan Josifoski, zëdhënës i SPB Tetovë. (INA)

Policia e Tetovës gjatë një kontrollit i ka konfiskuar lejet e drejtimit 12 shoferëve të cilët kanë rezultuar në gjendje të dehur.

Kontrolli është kryer mbrëmë nga ora 22:00 deri në orën 04:00.

“Nga ana e zyrtarëve policorë të RSV Tetovë më 10/11 shtator, nga ora 22:00 deri në ora 04:00, është kryer aksion-kontroll i drejtuesve të mjeteve, nëse dhe sa prej tyre drejtojnë automjete nën ndikimin e alkoolit. Gjatë kontrollit janë zbuluar dhe sanksionuar ligjërisht 12 shoferë, shtatë prej tyre në zonën e Tetovës dhe pesë në atë të Gostivarit. Të gjithë kundërvajtësit janë përjashtuar nga komunikacioni, përkohësisht iu është hequr patentë shoferi dhe janë përgatitur parashtresat e parapara me ligj”, njofton Marjan Josifoski, zëdhënës i SPB Tetovë. (INA)

Loading...