Tetovë: Në balotazh Teuta Arifi dhe Bilall Kasami

Në Komunën e Tetovës, në bazë të rezultateve që janë publikuar në ueb-faqen e KSHZ-së në balotazhin e 31 Tetorit do të garojnë Teuta Arifi nga BDI-ja dhe Bilall Kasami nga Lëvizja Besa.

Sipas KSHZ-së, deri ora 18:30 pjesëmarrja e votuesve në këtë komunë ka qenë 41.39%.

TEUTA ARIFI – BDI – 11.138 apo 29,04%

VULLNET MURSELI – АSH – AAA – 6.165 apo 16.08%

SADI BEXHETI – PDSH – 3.840 apo 10.01%

HAMDIJA ELEZOVIQ – LSDM – 2.373, 6,19%

BILALL KASAMI – BESA – 10.496, 27,37%

AFRIM IBRAIMI – LSHD – 378, 0,99%

SNEZHANA STOJANOVSKA – INTEGRA – 1.989 /KlanMacedonia/

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey