Teuta Arifi fton partitë politike për një fushatë të shkurtër për respekt të tragjedisë së 8 shtatorit

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi në shenjë të solidaritetit dhe në respekt të tragjedisë së 8 shtatorit, si kryetare dhe kandidate për kryetare të komunës së Tetovës, ka ftuar të gjitha partitë politike të nënshkruajnë këtë marrëveshje mirëkuptimi, për një fushatë elektorale të shkurtër në kohë, të drejtë dhe në respekt të tragjedisë së 8 shtatorit!informon Tetovasot.

Zgjedhjet lokale në Maqedoninë e Veriut mbahen muajin e ardhshlm më 17 tetor.Ts

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey