Teuta Krasniqi bëhet kaçurrele, lajmërohet nga salloni ondolim

Teuta Krasniqi, është njëra nga aktoret më të dashura për publikun.

Ndonëse është shumë aktive në profesionin e saj, Teuta kujdeset shumë për vetën, shëndetin dhe familjen e saj, shkruan ORAinfo.

Ajo që një kohë të gjatë është vegane dhe konsumon vetën ushqim të shëndetshëm.

Teuta para pak çastesh ka publikuar foto nga salloni ondolim, ku shihet të jetë bërë një kaçurrele e bukur. /ORAinfo/

Teuta Krasniqi, është njëra nga aktoret më të dashura për publikun.

Ndonëse është shumë aktive në profesionin e saj, Teuta kujdeset shumë për vetën, shëndetin dhe familjen e saj, shkruan ORAinfo.

Ajo që një kohë të gjatë është vegane dhe konsumon vetën ushqim të shëndetshëm.

Teuta para pak çastesh ka publikuar foto nga salloni ondolim, ku shihet të jetë bërë një kaçurrele e bukur. /ORAinfo/

Loading...