Thellohet bashkëpunimi mes UT dhe AZGJ

Tetovë, 25 shtator – Prorektori për bashkëpunim ndërkombëtar, Salajdin Saliu, së bashku me dekanin e Fakultetit Filologjik, Berton Sulejmanin, si dhe Izmit Durmishin, e pritën në një takim pune drejtorin e Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës, Ardian Musliun, si dhe bashkëpunëtorët e tij. Gjatë këtij takimi, siç njofton UT-ja, ata kanë... The post Thellohet bashkëpunimi mes UT dhe AZGJ appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 25, 2023 - 19:20
 0  12
Thellohet bashkëpunimi mes UT dhe AZGJ

Tetovë, 25 shtator – Prorektori për bashkëpunim ndërkombëtar, Salajdin Saliu, së bashku me dekanin e Fakultetit Filologjik, Berton Sulejmanin, si dhe Izmit Durmishin, e pritën në një takim pune drejtorin e Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës, Ardian Musliun, si dhe bashkëpunëtorët e tij. Gjatë këtij takimi, siç njofton UT-ja, ata kanë...

The post Thellohet bashkëpunimi mes UT dhe AZGJ appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..