Thonë humbin nxënësit me grevën por kurrë nuk kanë pyetur a humbin mësimdhënësit

Urim Saliu

Thonë humbin nxënësit me grevën por kurrë nuk kanë pyetur a humbin mësimdhënësit dhe sa të nënçmuar janë!.

Thonë mësuesit janë të paaftë,por përse atëherë kur ata bëjnë grevë kërkojnë ti mësojnë fëmijët e tyre të paaftit në mënyrën që ta braktisin grevën dhe të kthehen në shkolla ?!

E zëmë se janë mijëra mësimdhënës të paaftë dhe i pushojmë nga puna.Mijëra të tjerë nëse vijnë sërish do kërkojnë paga më të larta dhe madje më shumë se kaq.

Mësimdhënësit kanë vetëm një faj : Ua mësuan shkrim leximin atyre që sot i fyejnë,i poshtërrojnë dhe ua fashitin dinjitetin.

P.S.Që ka edhe profesorë të paaftë kjo as nuk diskutohet.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey