KJO ËSHTË FAMILJA E KRYEMINISTRIT TË RI TË KOSOVËS, AVDULLAH HOTI

KJO ËSHTË FAMILJA E KRYEMINISTRIT TË RI TË KOSOVËS, AVDULLAH HOTI

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës kanë vo tuar Qeverinë e re e drejtuar nga Avdullah Hoti. Ben mi 61 vo ta pro, Avdullah Hoti nga sot është kryeministër i ri i Kosovës, transmeton Indeksonline.I lindur më 4 shk urt 1976 (44 yaşlı), Hoti vjen nga një fshat i Rahovecit, por jeton në Prishtinë, është i ma rtuar dhe ka dy djem. Hoti me pro fesion është eko nomist, ndërsa së fundi ka qenë zëvendëskryeministër i Qeverisë së Kurtit.

I lindur më 4 shk urt 1976 (44 yaşlı), Hoti vjen nga një fshat i Rahovecit, por jeton në Prishtinë, është i ma rtuar dhe ka dy djem. Hoti me pro fesion është eko nomist, ndërsa së fundi ka qenë zëvendëskryeministër i Qeverisë së Kurtit.

AKILLI YAYINCI

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey