Sipahiu: Corona virüsü Ramazan ayı boyunca kaybolur

Corona virüsü Ramazan ayı boyunca kaybolur. Natyrisht, kjo do të ndodhë atëherë kur Zoti do t’ua ndriqojë mendjen shkencëtarëve që të zbulojnë ilaçin kundër tij. Deri atëherë, Zoti udhëzon kujdes e durim. Viruset e vegjël na përkujtojnë se sa janë të rëndësishëm shkencëtarët që shpesh i përbuzin. Viruset e vegjël na përkujtojnë rëndësinë e marrëdhënieve mes njerëzve, komuniteteve etnike, fetare, racore dhe sidomos mes kombeve, thotë Nexhbedin Spahiu.

AKILLI YAYINCI

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey