Trajanov ka dorëzuar iniciativë në Gjykatën Kushtetuese për ndryshimet në Kodin Penal

Shkup, 19 shtator – Kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, ka dorëzuar sot në Gjykatën Kushtetuese iniciativën për shqyrtimin e kushtetutshmërisë së ndryshimeve të fundit të Kodit Penal, me të cilat ulen dënimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe kriminalitet dhe parashikohet dekriminalizimi i veprës penale lidhur me prokurimin publik... The post Trajanov ka dorëzuar iniciativë në Gjykatën Kushtetuese për ndryshimet në Kodin Penal appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 16:40
 0  5
Trajanov ka dorëzuar iniciativë në Gjykatën Kushtetuese për ndryshimet në Kodin Penal

Shkup, 19 shtator – Kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov, ka dorëzuar sot në Gjykatën Kushtetuese iniciativën për shqyrtimin e kushtetutshmërisë së ndryshimeve të fundit të Kodit Penal, me të cilat ulen dënimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe kriminalitet dhe parashikohet dekriminalizimi i veprës penale lidhur me prokurimin publik...

The post Trajanov ka dorëzuar iniciativë në Gjykatën Kushtetuese për ndryshimet në Kodin Penal appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..