Tre sekrete për të mos fituar kilogramët e humbur

Nëse keni arritur peshën e dëshiruar dhe nuk doni të fitoni kilogramët e humbur, duhet të ndiqni disa rregulla të domosdoshme. Është koha për të rregulluar pak rutinën e përditshme në mënyrë që ta mbani peshën tuaj në nivelet e dëshiruara.

Filloni me dietën

Keni filluar një mënyrë jetese të shëndetshme, tani sfida është të mbani zakonet pozitive të të ngrënit për të mos fituar peshën e humbur. Studimet kanë treguar se për të mos fituar kilogramët e humbur, njerëzit vazhduan të ndiqnin një dietë me më pak kalori krahasuar me dietën para humbjes së peshës.

Hani mëngjes çdo ditë

Ngrënia e një mëngjesi të shëndetshëm mund t’ju ​​ndihmojë të shmangni urinë e tepërt dhe më pas të hani më shumë gjatë gjithë ditës.

Qëndro në lëvizje

Mos harroni aktivitetin tuaj të përditshëm fizik. Mund të bëni 20-30 minuta ushtrim fizik tri herë në ditë. Për shembull, një shëtitje e shpejtë në mëngjes, mesditë dhe mbrëmje.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey