Trençevska: Përkundër grevës çerdhet do të pranojnë fëmijë

Ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Jovanka Trençevska deklaroi se çerdhet pavarësisht grevës duhet ti pranojnë fëmijët. Mirëpo ajo ishte optimiste që deri me 11 Prill të arihet një marëveshje nga të dyja palët.

Besoj që deri me të 11 të arihet një marrëveshje megjithatë ne përputhje me ligjin për mbrojtje të femijëve çerdhet duhet ti pranojnë femijët drejtorët e çerdheve duhet të drejtohen komunave që për të gjithë ato që janë ne greva të gjej kuadro zëvendsuesë

Që domethënë çerdhet duhet të punojnë e drejtë legjitime është të bojkotohet mirëpo edhe në bazë të ligjit edhe Kushtetuës fëmijët duhet të pranohen, deklaroi Ministrja për Punë dhe Politikë Sociale Jovanka Trençevska

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey