Tri vatra aktive të zjarrit në Maqedoninë e Veriut

Deri në ora 11:00 në territorin e të gjithë vendit ka tri vatra aktive të zjarrit, njoftojnë nga Qendra për Menaxhim me Kriza, transmeton Alsat. Vatrat aktive të zjarrit ka në rajoni e Sarajit, respektivisht në fshatrat Bukoviç dhe Rahoviç, ndërsa ka flakë edhe në drejtim të Jasenit.

“Nga mëngjesi në vendngjarje kanë vepruar pjesëtarë të Armatës, respektivisht 20 anëtarë, ndërsa është intervenuar edhe me helikopter”, njoftojnë nga QMK.

Zjarre tjera aktive ka në Petrovec, gjegjësisht në fshatin Divje, në vendin e quajtur Krushje. Ndërkaq vatër aktive ka edhe në Prilep, në fashtin Toplicë, ku zjarri është nën kontroll por është shpërndarë edhe në drejtim të fshatit Rakle.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey